U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


  

 


 


  

Wedstrijdverslagen BCH 3

De kop is eraf…

 

Met gezonde spanningskriebels ging BCH team 3 met vijf man sterk op weg naar Amptmeijer in Wezep.

Esmee en Max waren bereid om het team te versterken in deze eerste wedstrijd van het seizoen.
Aangezien we onze Esther dit seizoen moeten missen door een hernia (beterschap en sterkte bij het herstel) en Marcel eerst nog wat zegeningen en heilige ingevingen ging ophalen in Rome, waren we blij met de versterking.

 

Het seizoen gaat ‘as always’ van start met de dubbels. Na een dubbel succes (!!), viel er letterlijk een zucht van verlichting.

Voor Edwin die twee jaar vanwege blessures geen competitiewedstrijd had gespeeld, was de ontlading groot met deze eerste overwinning. 

En zo startte Esmee ietwat zenuwachtig aan haar eerste single als eerste dame in de senioren competitie. En…. kwam als winnaar van de baan.

Max zette de eerste drie setter op naam van het team. Helaas kon hij deze niet naar zich toe trekken. Hij was er dichtbij in die tweede set.

Stefan en Kim wisten zowel hun singles als hun mixpartij overtuigend binnen te halen. De tegenstanders zijn in deze drie partijen niet boven de 13 punten uitgekomen! De andere mix lukte het net niet een drie setter naar binnen te halen, maar dat maakte de overwinning niet minder zoet.

De kop is eraf … met een 6-2 overwinning terug naar Harderwijk!