U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


  

 


 


  

Wedstrijdverslagen BCHarderwijk 4

Zondag 15 september 2019

Zeewally vs. BCH

 

Vandaag stond onze eerste wedstrijd op het programma. Zeewolde. Voor Esmee haar tweede wedstrijd dit weekend want gisteren moest zij invallen bij een ander 5e divisie team. Gister was haar allereerste wedstrijd bij de seniorencompetitie en ze heeft deze wedstrijd geknald! Dubbel en singel gewonnen. En dan, de volgende dag nog een keer spelen. En dan ook nog eens tegen haar vorige club.

Team 4 is dit seizoen in totaal nieuwe samenstelling gestart. Dagon, Kim en Erjan zaten al bij elkaar in het team. Nick en Lisa hebben vorig jaar bij elkaar in een team gezeten en Esmee speelt sinds dit jaar ook bij BCH. Allemaal wennen aan elkaar. Dat zou je zeggen…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De dames dubbel begon tegelijk met de heren dubbel. Esmee en Kim begonnen heel goed. Ze boden de tegenstanders behoorlijke tegenstand. Helaas net niet de eerste set gewonnen. In de tweede set leek het alsof Esmee en Kim al jaren samenspeelde, wat was het mooi om te zien hoe goed zij elkaar aanvulde. En Kim staat als een beest vooraan bij het net en maakte elke net te hogen shuttle keihard af. Wat een toppers! Helaas net niet de derde set kunnen pakken maar dit smaakt naar meer.

De heren hadden het een stuk makkelijker. Nick en Dagon hadden niet heel veel tegenstand en wonnen dan ook gemakkelijk in twee sets. Top mannen! Momenteel is Erjan geblesseerd maar hij kwam natuurlijk wel aanmoedigen en coachen.

Nick stond te vlammen in zijn singel. Wat speelde hij goed. Af en toe wat spannende momenten maar hij hield zijn hoofd koel en in twee sets won hij. Na Nick was het de beurt aan Esmee. Een lastige opstart maar de tweede helft van haar eerste set kwam ze er steeds beter in en kon nog goed bijkomen. De tweede set was helemaal naar haar hand. 21-12 gewonnen. Op maar de derde set. Hier was haar tegenstander net wat te sterk. Met de krachten die Esmee nu al heeft laten zien gaat zij dit seizoen zeker veel groeien. Nu Dagon, een pittige eerste set. Maar in de tweede set kwam Dagon helemaal in zijn element en wist de tweede set te winnen. Weer een derde set, een spannende set maar Dagon wist ook deze set te winnen! Naast Dagon was Lisa ondertussen ook begonnen. De eerste set verliep best soepel en deze werd gewonnen. Maar toen de tweede set. Het ging over en weer, weinig rally’s en om en om een punt. Uiteindelijk net niet gewonnen 20-22. Ook een derde set. Tot de 11 bleef het spannend. Maar met de tips van onze supporters Erjan en Emiel wist Lisa de wedstrijd te winnen.

 

De mixen konden tegelijk gespeeld worden. De mix koppels hebben nog nooit een wedstrijd samen gespeeld dus het kon alle kanten opgaan. Kim en Nick hadden aan de scores te zien weinig moeite. Dagon en Lisa wisten er echter weer een derde set van te maken. En spannend was het tot het einde. Maar gelukkig wisten zij de derde set te winnen na hele spannende rally’s.

 

Eindstand: 6-2 voor BCH

Een mooie start van het seizoen.