U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


  

 


 


  

Wedstrijdverslagen van BCHarderwijk J3

Week 2

Verslag J3 tegen Inside 82 J3 9-9-19
We moesten om 12:00 spelen in Baarn tegen Inside. In die sportzaal was het een beetje koud en er lag vloerbedekking in de zaal, dus dat was een beetje wennen.
Timo en ik begonnen met onze heren dubbel. We hadden er erg zin in. De eerste set ging goed en we wonnen met 21-8.

De tweede set hadden we het iets lastiger we stonden toen aan het begin achter maar het werd nog 11-7 voor ons. We gingen verder en zij maakten maar 2 punten extra dus wonnen we met 21-9

We hadden 2 banen dus ik heb de dames dubbel niet gezien.

Isa en Danique moesten dubbelen maar ze hadden het erg lastig ze verloren de eerste set met 21-12

De tweede set hadden ze het ook lastig maar het ging beter dan in de eerste set. Ze verloren de tweede set helaas met 21-13

Toen moesten Timo en ik aan de single beginnen. Timo had niet erg lastig en won de eerste set met 21-12

In de tweede set had Timo het lastiger maar won nog wel met 21-16

Ik moest toen ook singelen. In de eerste set had ik het niet erg lastig, maar er lukte veel dingen niet goed. Maar ik won nog wel met 21-11

De tweede set ging ongeveer het zelfde maar de tegenstander maakte wel goede punten. De tweede set won ik met 21-12

Toen moesten Isa en Danique singelen.

Danique had het heel erg lastig. Ze deed heel erg de best maar de tegenstander was gewoon te goed. Ze verloor allebei de sets helaas met 21-9

Isa had het ook heel erg lastig.

Ze liet de tegenstander veel lopen maar de tegenstander kreeg ze er allemaal overheen. De eerste verloor Isa helaas met 21-10

De tweede set ging beter maar Isa verloor toch nog met 21-12

Het stond nu dus 3-3 dus alles hing af van het mixen

Danique en Timo begonnen met mixen.

Ze hadden het in de eerste set niet super lastig en ze wonnen met 21-13

De tweede set hadden ze het lastiger maar ze wonnen nog met 21-17

Als laatste moesten Isa en ik mixen.

We hadden het erg lastig in de eerste set we stonden nog met 17-15 achter maar we maakten op het laatste een comeback en we wonnen met 21-18

De tweede set hadden we het ook lastig maar wonnen gelukkig wel met 21-15

De stand is dus 5-3 voor ons geworden.

We hebben als laatste nog wat gedronken met Inside en zijn toen teruggegaan.

Tot de volgende keer!

Groetjes Wesley

 

 

Week 1

Verslag J3 tegen de treffers

 Vandaag was onze eerste wedstrijd. We hadden er veel zin. Het was vroeg in de ochtend. We moesten om 9.45 in Kortenhoef zijn (wist niet eens dat dit bestond).

Wesley en ik gingen tegen 2 jongens. Logisch, anders is het geen heren dubbel. In het begin stonden we met 2-7 achter. We zaten er nog niet helemaal goed in. Maar toen werd het 11-8 voor ons en wonnen we de 1e set met 21-15. De 2e set ging beter en sneller: toen waren we met 21-10 klaar.

Ondertussen was ook de dames dubbel bezig, want we konden lekker op 2 banen spelen. Hier heb ik niks van gezien, want we speelden tegelijk. Maar het was een heel spannend potje, want de 1e set was 22-24 voor de tegenstander en de 2e set was 16-21.

Toen mocht ik singelen: ik had er natuurlijk veel zin in, want we hadden de dubbel al gewonnen, dus ik had er veel vertrouwen in. De 1e set was geen moeilijke set, met 21-13 won ik. De 2e set was 21-9. Vooral het droppen leverde veel punten op.

Tegelijk met mijn single mocht Wesley op de baan. Dus ook deze niet echt kunnen zien. Wel hoorde ik dat het goed ging. Hij heeft de 1e set gewonnen met 21-17. Ik zag hem af en toe over de baan rollen om nog de shuttle te pakken. De 2e set ging nog beter: 21-10.

De single van Danique was pittig. Ze had een ervaren tegenstander. De 1e set verloor ze met 9-21. De 2e set ging al een stuk beter: Danique kon iets beter plaatsen en ging meer punten maken. Ze verloor deze met 14-21.

Isa was ondertussen ook aan het singelen. Ze rende van de ene hoek naar de andere, maar telkens als ze de rally aanging, won de ander deze net. Met een stand van 12-21 en 14-21 heeft ze gestreden maar helaas niet gewonnen.

Nu was de stand 3-3. Dus het hing van de mixen af.

Danique en ik hadden een spannende mix. De 1e set verloren we met 19-21. Uiteraard hebben we de 2e gewonnen ;-) met 21-15. Toen de 3e set met 21-16 gewonnen.

Wesley en Isa hebben hun mix ook gewonnen! Met 21-19 en 21-15 was het echt een spannend potje. Hun 1e wedstrijd samen en gelijk een punt. Goed gespeeld!

Dus hebben we met 5-3 gewonnen!

Tot de volgende keer!

Groetjes Timo