U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


  

 


 


  

Competitieverslagen van het tweede jeugdteam

 

Week 3 Zondag 30 september J2 OSM Maarssen

Zondagmorgen werd er om 09.00 uur verzameld bij de Sypel om van daaruit te vertrekken richting Maarssenbroek.

Isa en Danique mochten het spits afbijten in een dubbel tegen Yorinde en Mahi; de tegenstander sloeg met kracht en veel voorin, maar onze dames pakten mooi de zijkanten van het veld. Helaas werd er verloren in 21-13 en 21-18.

Op de wisselbaan speelden Timo en Luc ondertussen de eerste 3-setter van vandaag tegen Jaden en Sverre in 20-22, 21-12 en 21-8. Hard slaan en mooie rally’s; wat was het spannend!

Danique mocht vervolgens haar single spelen tegen Mahi, maar Mahi was erg sterk en Danique verloor helaas met 21-4 en 21-5. Goed je best gedaan Danique!

Luc speelde tegelijkertijd zijn single tegen Sverre maar helaas werd het 21-7 en 21-7. Maar Luc heeft goed volgehouden en geknokt voor de punten!

Timo mocht tegen Timon in een potje met veel mooie rally’s, waarin veel werd gelopen. Timon was linkshandig, dus het was even wennen. Timon won met 21-18 en 21-8. Mooi gespeeld Timo!

Isa mocht haar single spelen tegen de ervaren Yorinde. Het was even zoeken in het begin, maar uiteindelijk werd het 21-10 en 21-4 voor OSM. Goed volgehouden Isa!

Timo en Danique hebben het punt van vandaag binnen gesleept. Timo rende veel en Danique maakte het af aan het net. Wat een duo!

Als laatste mochten Luc en Isa het opnemen tegen Yorinde en Timon; ze hebben hun best gedaan, maar OSM was te sterk in 21-10 en 21-11.

Er werd verloren met 7-1. Na de wedstrijd hebben we nog nagepraat onder het genot van een kopje koffie en drinken voor de kids.

Nu even een korte stop en zondag 4 november weer aan de bak!

Goed gedaan dames en heren!

 

 

week 1         16-9-2018            HUIZEN'69 J3 - BCHARDERWIJKJ2

Vandaag was het zover: het nieuwe J2 team ging van start. Timo, Luc, Danique en Isa hebben met 5-3 gewonnen!!!

Timo en Luc mochten beginnen. Als twee tijgers stonden ze op de baan. Ze vulden elkaar aan en hadden (bijna) alles J. Het was in 15 min al gebeurd: 21-6 en 21-10.

Daarna mochten de meiden. Zij moesten er hard voor knokken. Maar helaas niet gewonnen: met 15-21 en 7-21 kwamen ze wat teleurgesteld de baan af.

Toen mocht Luc zijn single gaan spelen. De tegenstander was vastbesloten deze te winnen, maar dankzij Luc’s goede spel won hij in 2 sets met 21-15 en 21-18. Zijn smashes waren goed gemikt. Knap hoor jongen!

Danique mocht daarna haar single gaan spelen. Ze probeerde haar tegenstanderster goed uit te spelen door te variëren met kort-lang, maar jammer genoeg was deze nét iets sterker. Ondanks dat ze sommige punten goed af kon maken, pakte ze de winst net niet met 11-21 en 18-21.

Timo mocht de 2e single spelen. Deze heeft hij met 21-10 en 21-7 snel gewonnen. Vooral het plaatsen lukte goed vandaag!

Isa hield van een constante score: ze heeft haar single dapper gespeeld en helaas met 14-21 en 14-21 verloren. Maar goed gedaan Isa, zo de 1e keer in dit team!! Vooral je service was sterk vandaag!

Daarna waren de mixen aan de beurt: beiden gewonnen! Dus totaalscore van 5-3 voor ons sterke J2 team, HOERA!

Goede start jongens en meiden!!!

Met een voldaan gevoel naar huis J