U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


  

 


 


  

Senioren

 

Het eerste BC Harderwijk Open op zaterdag 19 mei was een groot succes.

De Harderwijkse badmintonclub mocht 106 enthousiaste deelnemers vanuit de hele regio verwelkomen in sporthal de Sypel voor een succesvol seniorentoernooi.

   Rick en Edwin Arends in een spannende herendubbel

Het toernooi werd in verschillende niveaus ingedeeld, waarbij in de hoogste categorie enkele topspelers uit de 2e en 3e divisie speelden. De organisatie kijkt terug op mooie en spannende wedstrijden. De eerste shuttle van de dag werd om 09.00 uur geslagen om vervolgens om 21.45 uur de allerlaatste wedstrijd gespeeld te hebben, gevolgd door de prijsuitreiking. Gelukkig kon er tussen de wedstrijden door nieuwe energie opgedaan worden met het vele fruit, gesponsord door Albert Heijn Harderwijk en Boni Harderwijk.

Ruim 200 wedstrijden werden afgewerkt op 9 badmintonvelden, gesponsord door onze baansponsoren zoals Allrackets.com, La Cubanita, Sportcafé de Sypel, Fysio Physics, Henk Epskamp Technical Translations, OMVR advocaten en notariaat, Tandarts Bertram en JAM huiswerkbegeleiding Harderwijk. Ook wanneer er geen badmintonprijs behaald werd, konden er prijzen gewonnen worden in de loterij van het toernooi dankzij de volgende sponsoren: slijterij Huberts, Kwekerij De Stadsweiden, ZZP en Meer, Istanbul market, Primera Drielanden, sportcomplex De Sypel, Koping Flora, Advicount.

Mede dankzij alle enthousiaste spelers en natuurlijk de sponsoren, kijkt de organisatie tevreden terug op het toernooi. Het vervolg, het tweede BC Harderwijk Open staat al gepland op 18 mei 2019.

De resultaten en uitslag is te vinden op toernooi.nl