23 februari 2023

J1 weer oppermachtig!

De najaarscompetitie van onze jeugdspelers is afgerond en wederom met een prachtig resultaat: J1 net als vorig jaar kampioen, J3 en J4 behaalden beide een mooie derde plek! Afgelopen woensdag werden al onze jeugdspelers toegesproken door de voorzitter en de winnaars uiteraard extra in het zonnetje gezet.

J1 bestaande uit Timo B., Luna, Wesley en Danique was het hele seizoen ijzersterk in de categorie O19 mix. Van de tien gespeelde wedstrijden werkelijk geen een wedstrijd verloren. Slechts één wedstrijd gelijkgespeeld en de rest met winst naar huis! Knap gedaan.

J2 bestaande uit Hugo, Tycho, Veere en Mabel stond dit jaar zeker hun mannetje in de categorie O17 gemengd. Daar waar winnen vorig jaar nog bijzonder lastig was, ging het dit jaar al een stuk beter met vier gewonnen wedstrijden, een gelijk en zeven verloren. Het waren stuk voor stuk wedstrijden waar voor elk punt werd gestreden met een vijfde plek als resultaat.

J3 bestaande Timo R., Lisanne, Daan en Frederique heeft in de categorie O17-15 mix een welverdiende derde plek weten te bemachtigen. Van de twaalf gespeelde wedstrijden acht gewonnen, een gelijkgespeeld en drie verloren.

J4 bestaande uit Ravi, Ivar en Jouk ging als een speer met een prachtige derde plek in de categorie O15 gemengd als resultaat. Veertien (!) wedstrijden gespeeld waarvan acht gewonnen en zes verloren en met slechts één punt verschil de derde plek weggekaapt van Hercules USV uit Utrecht.

J5 bestaande uit Dylano, Stanley en Gemma hebben in de categorie O13 gemengd hun beste beentje voor gezet. Ook hier werd voor elk punt gestreden, maar bleek de tegenstander toch net iets te sterk. Uitzondering hierop was de laatste wedstrijd van het seizoen waarbij J5 met 4-2 toch nog een mooie overwinning binnen sleepte. Laat dit de voorbode zijn voor het volgend seizoen!

Speciale aandacht gaat uit naar de invallers die het mogelijk hebben gemaakt wedstrijden te spelen die anders niet door hadden kunnen gaan. Uiteraard mogen de trainers, ouders en verzorgers niet ontbreken in dit rijtje. Bedankt allemaal!