29 juli 2020

Nieuwe clubshirts SD Sportswear

Badmintonclub Harderwijk en SD Sportswear hebben de deal rondgemaakt, zie foto.
SD Sportswear zal in onze nieuwe clubshirts gaan voorzien. De laatste jaren hebben wij in standaardshirts gespeeld met een beperkte leefbaarheidsduur. Nu zullen wij als club dankzij SD continuïteit kunnen uitstralen qua uitstraling over meerdere jaren en daar zijn wij als club erg blij mee. Het Luanvi Sport shirt wordt geproduceerd als sportief team shirt en polo shirt in een dames- en herenuitvoering.

Erik Stokkentre heeft samen met een aantal andere leden bijzonder veel tijd en energie gestoken in het vinden van een teamshirt passend bij de wensen van onze vereniging. SD Sportswear zal voor de komende 5 seizoenen naast tenue sponsor ook baansponsor worden.

Het design blijft nog even geheim, maar vanaf nu kun je tijdens het zomerbadminton op zowel de maandag- als woensdagavond een shirt passen. Bij aanvang van de competitie in september draagt dan iedere (competitie) speler het nieuwe shirt. Een poloshirt kost €40, introductieprijs tot en met september is €36. Een T-shirt kost €36, introductieprijs is €33.