4 oktober 2021

Nieuwe jeugdcommissie

De nieuwe jeugdcommissie stelt zich aan u voor:

 

 

 

 

 

 

 

LINDA                SANDRA          CAREN

 

Linda

Mijn naam is Linda Ton en ik mag de jeugdcommissie een handje helpen waar ik ontzettend veel zin in heb. Waarom? Mijn oudste zoon Wesley zit nu ruim 6 jaar op badminton en doet dit met veel plezier. Dit badminton “virus” is overgeslagen naar mijn 2 andere kinderen Lisanne en Stanley. Je zou denken badminton is een individuele sport (behalve bij het dubbel spel) maar dit individuele karakter is niet te zien in deze vereniging. Met de jaren heb ik de teamspirit gezien in de vereniging.

De onderlinge gezelligheid met het ouder kind toernooien en competities. Het is echt een teamgevoel! En hoe leuk is het als ik daar ook een steentje aan mag bijdragen als lid van de jeugdcommissie. Wat doe ik hiernaast?

Ik werk bij het Aviodrome en in mijn vrije tijd doe ik graag aan Zumba, skeeleren en mountainbiken en natuurlijk 1 van de kids aanmoedigen langs de zijlijn als er een badmintonwedstrijd gespeeld wordt.

Tot ziens in de sporthal!

Sandra

Hierbij geef ik jullie even een kleine blik op wie ik ben. Mijn naam is Sandra Feijen en één van de nieuwe leden van de Jeugdcommissie binnen BCH.

Mijn kinderen, Mabel en Ravi, spelen al een aantal jaar met veel plezier bij de vereniging. Dat is ook niet zo gek, want de sfeer is er prettig en er is oog voor elkaar. Zowel mijn kinderen als ik voelden ons welkom.

Er worden regelmatig activiteiten georganiseerd binnen de vereniging, zoals leuke toernooitjes; onder andere het ouder-kind toernooi en vriendjes- en vriendinnetjes toernooi. Wat een geconcentreerde, gemotiveerde en blije gezichten (behalve soms bij een vette verliespartij…die er óók bij hoort) zien we dan!

Naast het moederschap, werk ik in het dagelijks leven als ambulant gezinsbehandelaar. Maar hoe leuk is het dat ik ook nog wat tijd over heb om me in te zetten om het verenigingsleven van de jeugd mede gezellig en sportief te maken. Tevens zal ik ook één van de aanspreekpunten voor nieuwe jeugdleden en hun ouders zijn, om ze even wat wegwijs te maken binnen onze badmintonclub.

Caren

Mijn naam is Caren Rooze. Zelf heb ik vroeger jaren badminton gespeeld en ik heb mijn interesse in het spelletje denk ik overgedragen aan mijn dochter Luna (J1) en zoon Timo (J4).

Zij zijn allebei begonnen met badminton in Putten maar waren op een gegeven moment op zoek naar een beetje meer uitdaging en halverwege 2019 zijn zij overgestapt naar BC Harderwijk waar ze hartelijk werden ontvangen. In die periode was de JC op zoek naar uitbreiding. Aangezien ik twee keer in de week heen en weer reed voor de trainingen besloot ik me aan te melden om zo ook wat betrokken te zijn bij de vereniging.

Inmiddels is dat dus alweer ruim anderhalf geleden, maar helaas gooide Corona roet in het eten en lag alles stil. Tot op heden heb ik dus nog weinig kunnen betekenen, maar ik hoop nu samen met Linda en Sandra mijn steentje bij te kunnen dragen aan de JC en aan BC Harderwijk.

Ik ben werkzaam als bestuurs- en directiesecretaresse bij het KNGF in Amersfoort, woon inmiddels sinds 1 januari 2021 in Drielanden in Harderwijk en ben geregeld in de sporthal te vinden.