2 november 2022

Ouder Kind toernooi 2022

Afgelopen woensdagavond bruiste de Sypel van enthousiasme door de 18 sportieve ‘ouder-kind’ duo’s en hun supporters. Een groot aantal jeugdleden had een ouder, oma of een andersoortig volwassene opgetrommeld om samen de strijd aan te gaan tijdens het altijd gezellige Ouder-Kind toernooi.

 

 

 

 

 

Mark Arends had de avond strak georganiseerd met een rode en blauwe poule waarbinnen de duo’s elkaar sportief en op passend niveau konden treffen. 7 minuten spelen, 2 minuten om van baan te wisselen en een (gezonde) versnapering te halen bij de wedstrijdtafel. Dit ging zo’n 11 rondes door om uiteindelijk de prijswinnaars te belonen en opkikkers uit te delen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gemma en Walter mogen zich winnaar van poule rood noemen. Jet en Gerrit waren de sterksten in de blauwe poule. Yvo, Leander, Hugo en speelpartners kregen een opkikker mee.

Verder was er voor alle deelnemende jeugdspelers een heerlijke stroopwafel geregeld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mede dankzij de opbrengst van de Grote Clubactie kan BC Harderwijk dit soort activiteiten organiseren. We willen dan ook iedereen van harte danken die hier een bijdrage aan heeft geleverd. Dank ook aan Mark en de Jeugdcommissie voor het organiseren van dit geslaagde toernooi tijdens de herfstvakantie.