11 mei 2022

Roparun toernooi

Op maandagavond 9 mei vond in sporthal de Boogen, een Roparun badmintontoernooi plaats, georganiseerd door Myrthe en Erik Stokkentre. De Roparun is een estafetteloop van 550 kilometer, waarbij geld in wordt gezameld voor het goede doel, voor de palliatieve zorg voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun is dan ook”

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Myrthe gaat dit keer voor de 2e keer mee, samen met Ingrid(moeder) die voor de vijfde keer meegaat. Ze doen dit in het team 093 Polskamp/Pauwenrunners.

33 enthousiaste deelnemers hebben zich ingeschreven voor het toernooi en stonden te trappelen om aan de slag te gaan. Na 8 rondes fanatieke strijd, mooie wedstrijden en veel inspanning werd de avond afgesloten met een verloting, van de door sponsoren beschikbaar gestelde prijzen en de bekendmaking van de winnaars. De aanmoedigingsprijs ging naar Mies, de beste heer en dame van de competitie waren Stefan en Esther en de beste heer en dame van de recreanten waren Niels en Barbara.

Mede dankzij onze sponsoren, ZZP en MEER, The Sports en Leisure Company (SD Sports), Sportcentrum Iedema, ESBE Sportprijzen en Jumbo Drielanden, maar vooral door de gulle bijdrage van de deelnemers is de mooie opbrengst gerealiseerd van € 365.

Kortom het was een zeer geslaagd toernooi, met veel plezier en gezelligheid, maar bovenal een mooie actie voor de Roparun.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roparun toernooi actiefoto 2