13 juni 2023

Sponsortoernooi 12 juni voor de tweede keer groot succes!

De opzet van het toernooi was tevens ludiek: niet degene met de meeste partijen won. Via een, voor sommigen, ingewikkeld systeem dienden de spelers zo dicht mogelijk bij de ‘999’ uit te komen. Dat werd gedaan door middel van dobbelstenen. De partij winnen leverde een keuze uit tussen twee dobbelstenen – mits je niet dubbel gooide 😉 – en anders moest je het doen met één dobbelsteen. Zo werd je beloond voor een goede wedstrijd maar niet in het nadeel gesteld als je veel verloor.

De uiteindelijke winnaars waren Timo en Wesley. Zij kwamen allebei uit op 999; volgens de organisatie zat daar nog wel een klein luchtje aan. Desalniettemin ontvingen zij een doosje bonbons om samen lekker op te eten. Manuel kwam uit op 1000 en kreeg daar ook een aandenken voor. Jolanda en Ruud zaten er respectievelijk ver boven en onder, waar nog kort aandacht aan werd geschonken.

Afsluitend vond er nog een loterij plaats met de verkochte loten, waarbij de opbrengst ten goede kwam van team 093. De sponsoren willen wij hierbij hartelijk bedanken! Zonder hun was het onmogelijk om tot zo’n mooi resultaat te komen.

Onderstaand nog een kleine impressie van het toernooi.