19 november 2020

Update coronamaatregelen

Aan alle leden van BC Harderwijk,

Als gevolg van de maatregelen zoals aangekondigd op 17 november zijn de volgende maatregelen van kracht:

  1. Alle leden tot en met 17 jaar mogen onderling gewoon spelen zoals ze gewend waren.
  2. Alle speel- en trainingsavonden blijven gehandhaafd, met uitzondering van de dinsdagavond voor de competitiespelers. Sporthal het Keerpunt is gesloten en er is geen alternatieve accommodatie voor handen.
  3. In de publieke ruimte van sporthal de Sypel is het dragen van een mondkampje verplicht. In de sportzaal niet.
  4. Leden van 18 jaar en ouder moeten 1,5 meter afstand houden tijdens het sporten. Dubbelen is helaas NIET mogelijk en er mag dus alleen single gespeeld worden.
  5. Alle competities zullen dit jaar geen doorgang meer vinden. Badminton Nederland hoopt in januari de competitie weer op te kunnen starten, maar mochten de huidige coronamaatregelen na januari 2021 nog van kracht blijven dan is het uitspelen van de competitie niet meer mogelijk. Meer informatie volgt in januari.
  6. Of en wanneer de voorjaarscompetitie opgestart wordt, is mede afhankelijk van het besluit omtrent de reguliere competitie. Meer informatie volgt in januari.
  7. Er geldt nog steeds een maximum van 30 personen per zelfstandige ruimte. Kom dus max. 5 minuten voor aanvang van de speel- of trainingsavond naar de sporthal en verlaat na afloop gelijk de sporthal weer.
  8. Kleed- en doucheruimtes zijn gesloten, kom dus omgekleed naar de sporthal. Neem een handdoek mee en een dikke jas. Je wil in deze tijd geen verkoudheid oplopen 😉
  9. Sportkantines blijven gesloten.
  10. Kom ALLEEN als je je gezond voelt!