5 oktober 2020

Update coronarichtlijnen BC Harderwijk

 

 

 

Coronarichtlijnen trainingen en competitiewedstrijden BC Harderwijk

Vereniging      : Badmintonclub Harderwijk
Sporthallen     : De Sypel/Stadsweiden te Harderwijk
Kantine           : Sportcafé de Sypel/Bar Sportief

 

Beste sporter/bezoeker,

Bij binnenkomst in de sporthal, verplicht handen desinfecteren. Hier is ook een lijst aanwezig waarop je je naam en contactgegevens moet invullen. Deze liggen ook klaar op elke speelavond. De zaalvertegenwoordigers zullen deze klaar leggen.

Voor de sporters geldt, graag zoveel mogelijk thuis omkleden, zodat er niet te veel teams tegelijkertijd van de kleedruimtes gebruik hoeven te maken. Douchen na afloop van de training en/of wedstrijd is vanwege de aangescherpte maatregelen tot nader orde helaas niet mogelijk.

Vanaf heden mogen er geen bezoekers bij wedstrijden aanwezig zijn. Voor de jeugd mag er slechts 1 chauffeur/begeleider in de zaal aanwezig bij de kinderen. Bij trainingen mag dit niet.

Een drankje na afloop van de training en/of wedstrijd is, hoe ongezellig ook, niet mogelijk.

Iedereen dient zich te allen tijde aan de 1,5 meter te houden buiten de baan.

Voor de sporters geldt, na het opbouwen van de zaal handen desinfecteren voordat je de baan weer opgaat. De desinfectie staat in de zaal.

 

Sporthal De Sypel:

De hoofdingang is voor binnenkomst, het inschrijven en het desinfecteren van de handen. Bij de balie naar rechts en vervolgens zijn links de kleedruimtes. Via de kleedruimtes kunnen sporters de sporthal betreden. Op de grond zijn duidelijk de looproutes aangegeven. Bij de balie en in de sporthal zelf vindt u een plattegrond welk team op welk veld speelt, zodat spelers daar gemakkelijk naar toe kunnen lopen. Geef elkaar ook bij het warmlopen de ruimte.
U verlaat de sporthal weer via de hoofdingang.

 

Sportzaal Stadsweiden:

Bij binnenkomst van de sporthal (via de deur links bij de fietsenstalling) moet u zich inschrijven en de handen desinfecteren, vervolgens gaat u naar links en daar is de 1e kleedkamer voor de heren en de 2e kleedkamer voor de dames. Wij willen sporters wel echt vragen om omgekleed naar de sporthal te komen, gezien de Basketbal er nog tot 20.00 uur in zit en wij daarna pas starten. U verlaat de sporthal weer via dezelfde ingang.

 

Gebruik van de sporthal/kantine:

Onze badmintonwedstrijden zijn alleen mogelijk door gebruik van de sporthallen. Wij willen jullie dan ook vragen te allen tijde de aanwijzingen van het personeel van de sporthal op te volgen. Sportkantines zijn gesloten.

 

KOM ALLEEN ALS JE GEEN KLACHTEN HEBT.