U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

  

  

 


 

NIEUWS

Grote Clubactie

Vanaf 16 september hebben onze jeugdleden weer loten verkocht voor de Grote Clubactie á € 3,- per stuk.

Er gaat 80 % van de opbrengst gelijk door naar de jeugd van BC Harderwijk.

Op 13 december is de trekking geweest.

Op de site van de Grote Clubactie  is deze trekking te vinden. 

Er zijn in ieder geval op 2 loten prijzen gevallen!

 

 

ERIK MEIJS OVERLEDEN

Ook Badminton Club Harderwijk heeft het onwerkelijke nieuws gehoord. Erik Meijs, Nederlands Kampioen in 2016, is omgekomen bij een tragisch ongeluk. Voor vele (jeugd)spelers was hij een idool, sommige jeugdspelers hebben vorig seizoen nog samen met hem het veld op mogen lopen als pupil, voor anderen was hij een maatje en mixpartner. Wij leven mee met de familie en vrienden van Erik.

Morgen, zondag 19-11, voorafgaand aan de competitiewedstrijden rond 10.30 zullen wij een minuut stilte houden ter nagedachtenis aan Erik Meijs.

 foto ©Alex van Zaanen

 


BCHARDERWIJK INFO - OKTOBER 2017

 

Algemene Ledenvergadering

Op donderdag 26 oktober a.s. vindt de Algemene Ledenvergadering plaats in sportzaal Stadsweiden. U krijgt hiervoor nog een aparte uitnodiging per mail. Ook wordt deze, inclusief alle bijlagen, geplaatst op onze website. Zie ALV

 

Grote Clubactie!

BC Harderwijk doet ook weer mee aan de grote clubactie. Net als vorig jaar willen we samen met de jeugd loten verkopen om materiaal aan te schaffen voor de trainingen. De loten kosten €3 per lot. Van dit bedrag komt maar liefst 80% ten goede van de jeugdspelers van onze club. Elk jeugdlid heeft 5 loten ontvangen om te verkopen. We hopen zo een mooie bijdrage te krijgen voor de jeugd. Succes!

  

Ouder-kind toernooi

Op woensdag 18 oktober, in de herfstvakantie, vindt het jaarlijkse ouder-kinder toernooi plaats. Doe jij ook mee? Vraag je vader, moeder, oom, opa, tante, oma om mee te spelen. Zij moeten toch ook eens ervaren hoe leuk het is om te badmintonnen :)!?

In verschillende groepen worden er partijtje gespeeld. Het is altijd een groot succes om jongen en oud met elkaar te zien spelen. Dus: geef je snel op bij Rinske:

Dit mag via: rinskederiga@msn.com

Het toernooi is van 18.00-20.00 uur in de Sypel. 

Geef het bij je opgave ook even aan of er een racket geleend moet worden. Dit is natuurlijk mogelijk.

Tot 18 oktober :) !

 

Training

Max Sibbald: woensdag 20.00-21.15 uur team 1,2,3 (SR)  

Rinske Deriga: woensdag 18.00-20.00 (jeugd) + 21.15-22.30 team 4,5 (SR)

Erik Stokkentre: maandag 18.00-20.00 (jeugd) + 20.00-21.00 team 4,5 (SR)

John Motshagen: woensdag 20.00-20.45 (recreanten beginnend)

Edward Rozendal: woensdag 20.00-20.45 (recreanten gevorderd)

 

Competitie

De eerste wedstrijden zijn gespeeld, met een geweldig resultaat! Van de 10 teams staan er 7 (!) op de 1e of 2e plek. Als de teams dit vast houden dan beloofd het weer een mooi seizoen te worden. Zondag 29 oktober spelen er weer veel teams thuis in sporthal de Sypel, waaronder ons eerste team. Het staat momenteel 1e in de derde divisie!!!! Kom gezellig aanmoedigen in de Sypel! 

Lukt het niet om een wedstrijd te komen kijken? De teams maken na afloop een verslagje, voor seniorenteams onder Senioren en de jeugdteams staan onder Junioren 

 

 

Dutch Open

Van dinsdag 10 tot en met zondag 15 oktober a.s. vindt de Yonex Dutch Open plaats in Topsportcentrum Almere. De Yonex Dutch Open is het grootste internationale badmintonevenement dat Nederland kent. Leuk om naar toe te gaan! Vanuit BC Harderwijk gaat er vaak een grote groep mooie wedstrijden kijken. 

 

Clubshirts

Mocht u nog een shirt willen aanschaffen, dan kunt u dat melden aan Myriam Sinkeldam op de woensdagavond in de Sypel.

We hebben een kleine voorraad, maar bij voldoende vraag wordt er binnenkort wederom een bestelling geplaatst.

De kosten van een shirt bedragen voor juniorenleden (tot 18 jaar):€ 17,50

en voor seniorenleden € 25,00.

Er zijn polo’s en t-shirts verkrijgbaar in de volgende maten:

Kinderen:  110, 116, 128, 140, 152, 164 en 176 

Dames: 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

Heren:  S, M, L, XL, XXL


 

Vertrouwenspersoon BCH

BCH heeft nu officieel een vertrouwenspersoon!
Tijdens onze laatste ALV van 27 okt 2016  is bij de behandeling van de gedragsregels gezocht naar een vrijwilliger voor de taak van vertrouwenspersoon BCH. Na enige bedenktijd gaf Kees Hellingman aan dat hij bereid was deze taak op zich te nemen. Afgesproken was dat de voorzitter Ernst Eikelenboom en Kees Hellingman nog een gesprek zouden hebben om een en ander verder te concretiseren. Dit gesprek heeft inmiddels plaats gevonden.

Kees Hellingman is nu officieel de vertrouwenspersoon van BCH.
We kennen Kees al als vorige voorzitter van BCH. Dus de band met de vereniging is er al.

Als een lid, vrijwilliger, werknemer of gast van BCH dan wel dergelijke personen van andere verenigingen waar BCH op bezoek is geweest, te maken hebben of hebben gehad met ongewenst gedrag c.q. ongewenste omgangsvormen dan kan die persoon hier melding van doen bij onze vertrouwenspersoon.


Wij wensen Kees veel succes met zijn nieuwe functie en hopen dat hij nooit als zodanig hoeft op te treden.